top of page

Статиите на тази страница
са на езиците, на които са публикувани. Много от тях са цели текстове, някои са представени с резюмета и отправки към изданията, в които са отпечатани.
Ivanova, T, Chervenkov, M, Kozuharova, E, Dimitrova, D. Ethnobotanical Knowledge on Herbs and Spices in Bulgarian Traditional Dry-Cured Meat Products. Diversity, 14, 6, MDPI-Basel, 2022, DOI:https://doi.org/10.3390/d14060416, 416. SJR (Scopus):0.668, JCR-IF (Web of Science):3.031
Светлана Христова. “Истории, митове и усещане за място в публичния образ на три фестивала в България“. Проблеми на постмодерността. Vol 12 (1) 2022, стр. 104-130 . Югозападен университет "Неофит Рилски" - Благоевград. https://doi.org/10.46324/PMP2201104
Albena Shkodrova. “Tripe Soup for All Women!” / Transgression of Gender Boundaries as Part of Female Identity in Communist and Contemporary Bulgaria. Soudobé dějiny / CJCH 2021, 28(3):648-675 | DOI: 10.51134/sod.2021.050
Райна Гаврилова. "Българско за вечеря". Списание Семинар bg, бр. 12, 2015, http://www.seminar-bg.eu/spisanie-seminar-bg/broy12.html
bottom of page