Незабелязано, България се превръща в голям износител на нахут
Нахутът е по българските земи най-малко от 9 в., от времето на Иван Рилски, но малцина българи го свързват с традиционната кухня. Нито...
Незабелязано, България се превръща в голям износител на нахут
Научна конференция за местните празници - покана за участие
Чудните снимки на Carl Mydans
Преправянето на българската кухня през Студената война
Диетични реформи в Прибалтика и Източна Централна Европа. БАЛТИЙСКИ СВЕТОВЕ 2022:1-2
Покана за конференция An Unwell World? Anthropology in a Speculative Mode
Създадохме се! "Около храната": общество за изследване на българската кулинария
Кулинарното наследство на малките населени места
Ново изследване: Българските градинари и тяхното влияние в Унгария и България в началото на ХХ в.
Храната в комунистическа Европа - второ издание
Покана за доклади на конференцията за история на земеделието в Клуж-Напока, Румъния през 2023
Отложеният конгрес на InASEA ще се проведе през септември в Грац, Австрия
Седма международна конференция за история и изследвания на храната
Сбогом, Bouillon!
Монголите били хора с много таланти